På Gång Hösten 2022

Ordföranden har ordet
Hösten är här och med det mörkare och kyligare vädret. Till årets höstmöte har vi bjudit in kommunens energirådgivare att prata energifrågor med oss. Det finns säkert många frågor och tankar  om hur man bäst ser om sitt hus för att kunna spara energi. Elen är ju jättedyr och det lär nog dröja innan priset sjunker. Även vatten och avlopp, fjärrvärme och drivmedel går ju hela tiden upp. Så hur gör vi? Energirådgivarna vill gärna ha frågor i förväg så de kan förbereda sig lite.
Skicka era frågor till  info@villabarkskal.org så skickar vi dem vidare.
Något annat att tjäna pengar på kan vara att gå igenom Villaägarnas rabatter. En i styrelsen som köper djurmat från First Vet upptäckte att de gav 10% rabatt och på det tjänade hen in hela medlemsavgiften till Villaägarna och mer. Kanske finns det annat som ni använder och som kan ge rabatter.
Det finns också en del tips och rabatter på vår webbplats:
https://villabarkskal.org/medlemssidor/hanterverkslistan/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.