Nytt bonusprogram för dig som medlem

Villaägarnas riksförbund har tagit fram ett nytt bonusprogram – Villaägarna Bonus. Du som medlem har nu möjlighet att samla poäng när du handlar från över 250 nätbutiker och partners. Varje köp ger dig bonuspoäng som du kan lösa in mot kommande års medlemskap eller mot andra produkter eller tjänster i vår poängshop.

För att komma i gång med Villaägarna Bonus måste du godkänna de allmänna villkoren och klicka dig vidare till Villaägarna Bonus för att börja samla poäng. Kom bara ihåg att klicka på länken under respektive företag.

I Villaägarna Bonus finns information om anslutna företag och antalet poäng som du samlar per spenderad krona. Hos vissa av förbundets partnerföretag ges både poäng och medlemsrabatt. För att få medlemsrabatt och bonuspoäng behöver du koppla ditt betalkort/konto.
Läs om alla förmåner på Villaägarnas hemsida.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.