En tanke på “På Gång Hösten 2012

  1. Läste att ni inte fått några reaktioner på de sänkta hastighetsbegränsingarna. Jag tycker det bedrövligt att man ska skapa ytterligare trafikkaos genom dessa fullständigt onödiga sänkningar. Både de generella sänkningarna från 70 till 60 samt 50 till fyrtio och de ständiga 30-gränserna utanför skolor, t ex Björkebyskolan. Hela sommaren har det varit 30 när inte en enda elev varit i närheten av skolan. Lika är det kvällar och helger. Det bedrövligt att kommunen vill skapa sådana trafikstockningar som det blivet nu. Det var illa innan men nu är det katastrof.
    Hälsningar,
    Peter Bengtsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.