Vårmötet

Detta bildspel kräver JavaScript.


Det var 25 medlemmar som trots det vackra vårvädret kom för att lyssna till Monica Boye-Möllers intressanta och underhållande föredrag om Järfälla då och nu.  Då informatören om våra gröna rabatter fått förhinder så hoppade styrelsens medlemsvävare Anders Malmén in och berättade om alla rabatter som ingår i medlemskapet (Se tidigare inlägg: Medlemsförmåner). Tyvärr fick val av valberedning flyttas fram till höstmötet. Som vanligt bjöds på kaffe med dopp och kvällen avslutades med närvarolotteri.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.