Undvik inbrott och olyckor med häcksax och sekatör

Nu i semestertider, när naturen står i full blom med grönskande häckar och buskage, ökar risken för inbrott. Tänk på att insynskyddet också är ett perfekt skydd för inbrottstjuven. Grannsamverkan har flera goda råd och tips på brottsförebyggande åtgärder, här hittar du dom: Grannsamverkan.
Det är inte bara en ökad inbrottsrisk med grönska även olycksrisken på våra gator ökar, på grund av skymd sikt i korsningar, trångt på trottoarer och cykelbanor. Järfälla kommun har på sin hemsida tydlig information om vilka regler som gäller för häckar och buskage. Informationen hittar du här: Häckar och buskage.

Trevlig sommar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.