Årsmötet 2016

Årsmötet 2016

Årsmötet 2016

Det var många medlemmar som hade bokat in kvällen för att få höra om vart Järfälla kommun är på väg, vilka projekt och framtidsvisioner som är på gång. Kommunledningens ordförande Claes Thunblad var inbjuden men hade fått förhinder och istället kom vice ordförande Mikael Jämtsved. Mikael berättade och visade bilder på projekt och förändringar inom samtliga verksamhetsområden. Befolkning i Järfälla fortsätter och växa, vi är nu över 70 000 invånare, vilket naturligtvis också påverkar kommunens verksamhet. Antalet äldre i kommunen ökar och man ska se över äldreboenden. Mikael fick flera kritiska frågor kring trafikkaoset i vår närmiljö, Barkarbybron, Veddestabron, Växthusvägen och Herrestarondellen, dessvärre så kunde Mikael inte ge något lugnade svar, utan vi tycks får leva med nuvarande trafikkaos under flera år. Ytterligare kritik framfördes över kommunens skötsel av naturen kring infartsvägar i Järfälla, det är skräpigt och ovårdat. Öka bebyggelsen på dessa tomter, så löser det sig svarade Mikael.
Kvällen fortsatte med årsmötesförhandling. Gertrud Fogelström valdes till föreningens ordförande. Styrelsen fick nytt förtroende och kvällen avslutades traditionellt med närvarolotteri samt en uppmaning att komma med förslag på personer eller anmäla sitt egna intresse för att hjälpa till i styrelsen.

Årsmötet 2016

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.